Opperdoes3.0 24.09 | Start Vaarseizoen

Geplaatst op 16-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Start Vaarseizoen

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op maandag 15 april 2024 bent u welkom op de Algemene Ledenvergadering die zal worden gehouden in het clubhuis ‘De Roef’ van Watersportvereniging Doeshaven, Boomgaardlaan 16, 2351 CR Leiderdorp.

De aanvang is om 20.00 uur. De officiële oproep met agenda, toelichting en bijzonderheden is reeds verstuurd en alle documenten zijn beschikbaar via het besloten deel van de website.

DOESHAVENMUNTEN

Tijdens evenementen gaan we over op een ander betaalsysteem. Om u de mogelijkheid te bieden om deze ( oude ) munten alsnog te gebruiken, is op zondag 21 april 2024 de eerste mogelijkheid om in De Roef met munten te betalen. Uw munt is dan €2,50 waard voor de aanschaf van dranken. Er kunnen geen etenswaren mee betaald worden en de munten zijn ook niet inwisselbaar voor geld.

In mei en juni 2024 wordt ook nog 1 dag bepaald waarop met munten kan worden betaald. Na 29 juni 2024 kunt u uw munten niet meer gebruiken.

NAUTISCHE MARKT

Op zaterdag 20 april 2024 organiseren we in De Roef een nautische markt. Tijdens deze markt kunt u uw overtollige boot spullen te koop aanbieden. Er zijn nog tafels te huur voor € 7,50 ( inclusief twee consumpties ). Ook is het mogelijk om uw overtollige boot spullen voorzien van een prijskaartje aan te leveren, zodat deze door een ander verkocht kunnen worden. Voor reserveren of verdere informatie kunt u bellen of mailen met Hennie Pikaar. Op mobiel 06 23309384 of via email verenigingscommissaris@doeshaven.nl

OPENING DE ROEF

De voorlopige openingstijden van De Roef in April zijn;

WRAKKENBESLUIT

Recent is de periodieke schouwing uitgevoerd, waarbij de staat van de schepen in de haven is bekeken. Wanneer een schip er niet “tiptop” bijligt wordt hier aandacht aan geschonken. Wanneer een schip door langdurige verwaarlozing in een “deplorabele” staat verkeerd wordt het betreffende lid op de hoogte gesteld van het wrakkenbesluit en verzocht binnen een maand de nodige actie te ondernemen.