Opperdoes3.0 20.10 | Winterberging, De Roef en een nieuwe penningmeester

Geplaatst op 29-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Winterberging, De Roef en een nieuwe penningmeester

WINTERBERGING planningsschema 2020 | 2021

Alle leden die zich dit jaar ingeschreven hebben voor de winterberging op de wal zijn ingepland. Het planningsschema is te vinden op de website. Om de planning in te zien klik hier of gaat u naar www.doeshaven.nl. In het menu klikt u op ‘Leden’ en kiest u vervolgens voor de rubriek ‘Documenten’. Onder het kopje 'actuele lijsten' klikt u op 'winterberging 2020|2021 planningsschema'.

Noteer in uw agenda op welke dag u ingepland bent en zorg dat u uw schip op die dag aanbiedt om op de wal gezet te worden. Denkt u er nog even aan om een foto van uw boot in de singels zichtbaar voor het raam te hangen?
Voor sloepeigenaren: vergeet op de dag dat uw sloep het water uitgaat, niet de uitneembare steunen van uw verrijdbare bok naar de haven mee te nemen.


nieuwe corona maatregelen voor DE ROEF

U heeft het ongetwijfeld al vernomen uit de persconferentie van gisteravond; het kabinet is genoodzaakt de coronaregels aan te scherpen. Helaas heeft dat ook consequenties voor ons havenrestaurant. Omdat De Roef formeel als sportkantine wordt beschouwd, is deze met onmiddellijke ingang gesloten. Naar verwachting zal dit minimaal drie weken het geval zijn.
We hopen u snel beter nieuws te brengen. Houd u daarom onze nieuwsbrieven, onze website en de Facebook-pagina van De Roef in de gaten!


EVEN VOORSTELLEN: DE NIEUWE PENNINGMEESTER

Mijn naam is John Visser, getrouwd met José. We hebben samen twee zoons Jeffrey en Julian.
Ik ben nog enkele maanden werkzaam als inkoper en contractmanager bij de gemeente Capelle aan den IJssel en zal – zoals het er nu naar uitziet – eind van het jaar met pensioen gaan.

Van huis uit ben ik een gezelligheidsmens en voel mij dan ook als een vis in het water bij onze vereniging. Inmiddels draai ik al langer dan een jaar met het bestuur mee, om het reilen en zeilen van de vereniging onder de knie te krijgen. Ondanks het feit dat ik best snel van begrip ben, heb ik gemerkt dat er heel erg veel achter de schermen gebeurt. Ik heb er in elk geval nog steeds zin in en ben blij dat ik onderdeel ben van de Doeshaven.

Ook kunnen wij sinds kort optimaal genieten van ons nieuwe schip. Een Pollard Coastliner 38 die wij hebben overgenomen van de familie Pikaar. Wij hebben daarmee afscheid genomen van het sloepvaren, iets wat wij jarenlang met veel plezier hebben gedaan. Hopelijk – en graag zonder corona – tot snel!

Hartelijke groet,
John Visser

ltHOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.