doeshaven-logo-02-2017-rgb-cool-gray-m

Actief
Watersportvereniging Doeshaven is een actieve vereniging. Regelmatig worden er activiteiten en evenementen georganiseerd. Het Doeshavenconcert is daar een goed voorbeeld van. Ook in ons havenrestaurant is het hele jaar veel te beleven. We communiceren onze activiteiten op veel verschillende manieren. We hebben een e-mail nieuwsbrief 'Opperdoes3.0' en ons havenblad 'Opperdoes', deze website maar ook twee Facebook pagina’s. We delen al ons beeldmateriaal op Flickr en Youtube.

Doeshavenconcert 2018

 

Doeshaven concert 2018
30 mei 2018 – Ook dit jaar is er weer een Doeshavenconcert. Wij nodigen u van harte uit om op vrijdag 6 juli te komen genieten van het door ons en de Gemeente Leiderdorp georganiseerd Doeshavenconcert. Het voor programma start om 19.00 en we openen om 20.30uur.

De entre is gratis en als u met een sloep komt ligt u eerste rang.

Sloependag

 

Einde Winterberging
3 april 2018 – Zaterdag 7 april a.s. is het weer 'Sloepenzaterdag'. Op die dag worden vanaf 9.00 uur alle sloepen en andere boten op een kar met wielen of op een trailer weer te water gelaten.

Het tewater laten van de overige schepen zal vanaf maandag 9 april plaatsvinden. We starten aan de kant van de hoofdingang. De daar op volgende dagen zijn woensdag 11 april en als laatste dag vrijdag 13 april met eventuele uitloop naar maandag 16 April. U word een dag van te voren gebeld.
De winterbergingscommissie

Vacatures


Vacature Havenmeester Gesloten
9 februari 2018 – Onze havenmeester gaat na ruim 40 jaar trouwe dienst met pensioen. Aan het bestuur van onze vereniging de taak om voor hem een minstens zo goede vervanger te zoeken. Samen met onze havenmeester heeft de vereniging veel bereikt. Kijk maar op deze website. Daar kun je zien hoe groot (662 ligplaatsen) en hoe prachtig onze haven is. Welke faciliteiten we gerealiseerd hebben en hoe we gezamenlijk met onze leden en een aantal professionals de haven runnen.

Interesse in deze vacature?
We verwachten veel van je want een havenmeester heeft veel taken. Je bent technisch, sportief, je hebt inzicht in organisatorische zaken, je kunt goed met mensen omgaan maar je hebt ook overwicht, je bent niet alleen vriendelijk maar ook dienstbaar en service gevoelig. We vinden het heel plezierig als je het mensen naar de zin kunt maken. Het maakt ons niet uit of de nieuwe havenmeester een man of een vrouw is als je het maar prima vindt om in de dienstwoning op het haventerrein te wonen. Voor meer informatie over deze vacature download hier de pdf met functie eisen.

Heb je dan nog vragen bel dan met Peter van Arkel 06 117 60 969 of Leo Keijzer 06 205 99 874. Je motivatie en c.v. kun je sturen aan Peter van Arkel, Watersportvereniging Doeshaven, Boomgaardlaan 16, 2351 CR Leiderdorp of mailen naar eitartsinimda.[antispam].@doeshaven.nl

Facebook


Vind ik leuk
Onze vereniging heeft twee Facebook-pagina’s. Eén waarop we al onze activiteiten en evenementen communiceren en één voor het laatste nieuws over ons havenrestaurant ‘De Roef’. Vind deze pagina leuk om op de hoogte te blijven.

Flickr


Fotoalbum
Op Flickr vindt u het fotoalbum van onze vereniging. Het album is ingedeeld in verschillende rubrieken waaronder de categorie ‘Foto’s van leden’. Wilt u ook een bijdrage leveren aan ons fotoalbum, dan kan dat natuurlijk. Heel graag zelfs. Mail uw foto’s aan eitcader.[antispam].@doeshaven.nl. Zij plaatsen uw foto’s - als deze voldoen aan een aantal criteria - in de juiste map. U kunt uw foto’s en/of andere nautische ervaringen ook delen op onze Facebook-pagina.

Youtube


Videobeelden
We hebben ons eigen YouTube Kanaal. We nodigen u uit om uw videobeelden met ons te delen. Gaat het om een complete film dan willen we die graag plaatsen of als u dat zelf al gedaan hebt ‘m linken met ons Youtube kanaal. Hebt u interessante shots dan ontvangen we die ook graag. Ieder jaar maken we van deze ingezonden beelden een leuke compilatie.

Stremmingen


Brugbedieningstijden en stremmingen
Voor alle vaarweg-informatie kunt u natuurlijk uw almanak raadplegen maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Zo vindt u meer actuele informatie op de sites vaarweginformatie.nl of allesovervaren.nl. U kunt ook de handige ANWB Waterkaart-app gebruiken. Deze kunt u downlanden op ANWB. In de AppStore vindt u vast nog een aantal geschikte app’s.

Het weer


Weerstation Voorschoten
Om als schipper op de hoogte te zijn van de actuele weersituatie is het gebruik van een app op uw smartphone of tablet verreweg de beste manier. Hiervoor kunt u kiezen uit diverse app’s in uw App Store. De metingen hieronder zijn afkomstig van het weerstation in Voorschoten.

Gemeten  01:40
Temp17°C
WindZZW3 bft
LV88  

Opperdoes


Nieuwsbrief
Als er ontwikkelingen zijn die voor u wellicht interessant zijn, dan nemen we die op in onze nieuwsbrief. Alle leden die onze nieuwsbrief willen ontvangen en zich nog niet hebben aangemeld, kunnen hun e-mailadres doorgeven via feirbswuein.[antispam].@doeshaven.nl. Klik hier om alle voorgaande nieuwsbrieven te bekijken.

Hebt u informatie of nieuws dat interessant kan zijn, deel dit dan met de redactie via eitcader.[antispam].@doeshaven.nl. Zij plaatsen uw bijdrage of nemen contact met u op als er iets niet duidelijk is.

Verenigingsblad Opperdoes
De Opperdoes is ons verenigingsblad. Het wordt geschreven voor en door leden. Ook u kunt een bijdrage leveren. De redactie is op zoek naar gastredacteurs. Een gastredacteur werkt mee aan het tot stand komen van één Opperdoes-uitgave. Bekijk hier het laatste nummer.