doeshaven-logo-02-2017-rgb-cool-gray-m

Actief
Watersportvereniging Doeshaven is een actieve vereniging. Regelmatig worden er activiteiten en evenementen georganiseerd. Het Doeshavenconcert is daar een goed voorbeeld van. Ook in ons havenrestaurant is het hele jaar veel te beleven. We communiceren onze activiteiten op veel verschillende manieren. We hebben een e-mail nieuwsbrief 'Opperdoes3.0' en ons havenblad 'Opperdoes', deze website maar ook twee Facebook pagina’s. We delen al ons beeldmateriaal op Flickr en Youtube.

Facebook


Vind ik leuk
Onze vereniging heeft twee Facebook-pagina’s. Eén waarop we al onze activiteiten en evenementen communiceren en één voor het laatste nieuws over ons havenrestaurant ‘De Roef’. Vind deze pagina leuk om op de hoogte te blijven.

Flickr


Fotoalbum
Op Flicker vindt u het fotoalbum van onze vereniging. Het album is ingedeeld in verschillende rubrieken waaronder de categorie ‘Foto’s van leden’. Wilt u ook een bijdrage leveren aan ons fotoalbum, dan kan dat natuurlijk. Heel graag zelfs. Mail uw foto’s aan eitcader.[antispam].@doeshaven.nl. Zij plaatsen uw foto’s - als deze voldoen aan een aantal criteria - in de juiste map. U kunt uw foto’s en/of andere nautische ervaringen ook delen op onze Facebook-pagina.

Youtube


Videobeelden
We hebben ons eigen YouTube Kanaal. We nodigen u uit om uw videobeelden met ons te delen. Gaat het om een complete film dan willen we die graag plaatsen of als u dat zelf al gedaan hebt ‘m linken met ons Youtube kanaal. Hebt u interessante shots dan ontvangen we die ook graag. Ieder jaar maken we van deze ingezonden beelden een leuke compilatie.

Stremmingen


Brugbedieningstijden en stremmingen
Voor alle vaarweg-informatie kunt u natuurlijk uw almanak raadplegen maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Zo vindt u meer actuele informatie op de sites vaarweginformatie.nl of allesovervaren.nl. U kunt ook de handige ANWB Waterkaart-app gebruiken. Deze kunt u downlanden op ANWB. In de AppStore vindt u vast nog een aantal geschikte app’s.

Het weer


Weerstation Voorschoten
Om als schipper op de hoogte te zijn van de actuele weersituatie is het gebruik van een app op uw smartphone of tablet verreweg de beste manier. Hiervoor kunt u kiezen uit diverse app’s in uw App Store. De metingen hieronder zijn afkomstig van het weerstation in voorschoten.

Gemeten  19:10
Temp0°C
WindNNO5 bft
LV99  

Opperdoes


Nieuwsbrief
Als er ontwikkelingen zijn die voor u wellicht interessant zijn, dan nemen we die op in onze nieuwsbrief. Alle leden die onze nieuwsbrief willen ontvangen en zich nog niet hebben aangemeld, kunnen hun e-mailadres doorgeven via feirbswuein.[antispam].@doeshaven.nl. Klik hier om alle voorgaande nieuwsbrieven te bekijken.

Hebt u informatie of nieuws dat interessant kan zijn, deel dit dan met de redactie via eitcader.[antispam].@doeshaven.nl. Zij plaatsen uw bijdrage of nemen contact met u op als er iets niet duidelijk is.

Verenigingsblad Opperdoes
De Opperdoes is ons verenigingsblad. Het wordt geschreven voor en door leden. Ook u kunt een bijdrage leveren. De redactie is op zoek naar gastredacteurs. Een gastredacteur werkt mee aan het tot stand komen van één Opperdoes-uitgave.

Watersportvereniging Doeshaven
Boomgaardlaan 16
2351 CR Leiderdorp
071 589 43 79

www.doeshaven.nl
ofni.[antispam].@doeshaven.nl

NL34 INGB 000 350 99 35
KvK Leiden nr. 40445315