Opperdoes3.0 19.15 | Gezocht! Vrijwilliger ARBO en RI&E Preventiebeleid

Geplaatst op 12-11-2019  -  Categorie: Algemeen

Vrijwilliger gezocht!

ARBO en RI&E Preventiebeleid

Vereniging en vrijwilligers hebben een groot gemeenschappelijk belang bij goede arbeidsomstandigheden. De Arbeidsomstandighedenwet verplicht ook watersportvereniging Doeshaven een arbobeleid te voeren dat zo veel mogelijk gericht is op optimale arbeidsomstandigheden. Om een goed arbobeleid te kunnen vormgeven moet de vereniging een overzicht opstellen van alle risico’s die op de haven kunnen voorkomen. Met de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) kunnen wij de risico’s in kaart brengen en gestructureerd aanpakken om zo de kans op arbeidsgerelateerde klachten te verkleinen.

Jarenlang heeft Naldy George het ARBO- en RI&E-beleid op de haven vormgegeven. Naldy had de zaken goed voor elkaar; de vereniging pakt de risico’s op gestructureerde wijze aan.
Met zijn overlijden is een vacature ontstaan die wij graag op korte termijn invullen door iemand met kennis van zaken maar ook met kennis van de haven.

Leden die zich aangesproken voelen kunnen contact opnemen met Leonie, onze havenmeester. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 268 49 112.


Diesel tanken tijdens de winterperiode alleen op afspraak

Wilt u diesel tanken tijdens winterperiode - tot 1 april - kan dat alleen als u van te voren met de havenmeester een afspraak maakt.


INschrijven voor het sinterklaasfeest

Heeft u uw (klein)kind al ingeschreven voor het Sinterklaasfeest op zondag 24 november a.s.? De inschrijving sluit zondag 17 november 2019, dus het kan nog! U vindt alle informatie terug in de vorige nieuwsbrief en natuurlijk op de website.