Doeshaven Opperdoes 3.0 januari 2018 (Nieuwsbrief 18.01)

Geplaatst op 19-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Richard Pracht

Altijd op de hoogte!

Met trots sturen we u de eerste, echte Opperdoes3.0, de nieuwsbrief van wsv Doeshaven waarmee we u informeren omtrent actuele zaken welke de haven en de vereniging betreffen. De Opperdoes3.0 wordt per e-mail verstuurd en bevat naast een actueel onderwerp altijd een agenda met geplande activiteiten en andere bijzonderheden. De meest recente uitgave hangt ook altijd op het mededelingenbord in de centrale hal van het havengebouw.

 

Havengenoten die de Opperdoes3.0 niet ontvangen kunt u erop wijzen dat zij hun actuele gegevens (waaronder hun e-mailadres) zelf kunnen invoeren of aanpassen in “MIJN DOESHAVEN”, het beveiligde gedeelte van onze website. Hulp hierbij kan geboden worden door Rien Slingerland. Hij is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtend bereikbaar op de haven en telefonisch op 071 8890067. Op de website zullen ook de eerder uitgebrachte nieuwsberichten en Opperdoezen terug te vinden zijn; zie hiervoor www.doeshaven.nl/leden#opperdoes.

Opperdoes

Het verenigingsblad, De Opperdoes ‘nieuwe stijl’ wordt 2x per jaar uitgebracht, in april en september. Door de redactiecommissie wordt hier met veel plezier aan gewerkt om er een mooi blad van te maken. U kunt/mag daar als lid ook iets in betekenen. Uw bijdrage, eenmalig of terugkerend wordt zeer gewaardeerd. Wilt u een bijdrage leveren aan het samenstellen van de Opperdoes, neem dan eens vrijblijvend contact op met Bas Barthen door een mail te sturen naar eitcader.[antispam].@doeshaven.nl.