Opperdoes3.0 24.07 | Uitnodiging vrijwilligersavond

Geplaatst op 05-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Uitnodiging vrijwilligersavond

Beste vrijwilliger van watersportvereniging Doeshaven,

Graag nodigt het bestuur je uit voor een gezellige avond welke wordt aangeboden aan de actieve vrijwilligers van onze vereniging. Dit als dank voor een mooi jaar waarin weer veel (vrijwilligers-) werk is verricht om de jachthaven en de vereniging te laten draaien, zoals we dat met zijn allen graag zien.

De bereidheid om hieraan je steentje bij te dragen, waarderen wij ten zeerste. Om uitdrukking te geven aan onze waardering voor al het uitgevoerde werk door de diverse commissies, die zowel voor- maar zeker ook achter de schermen plaatsvindt, nodigt het bestuur jou en je partner uit voor deze avond.

De vrijwilligersavond wordt gehouden in ons havenrestaurant De Roef op:

Vrijdag 12 april 2024 - aanvang 18:30


Na een welkomstdrankje kan worden gesmuld van een uitgebreid buffet, veel gezelligheid en een dansje wagen op mooie muziek behoort ook dit keer weer tot de mogelijkheden. Kortom, een leuke avond om je te laten verwennen. Voor de organisatie is het van belang om je aan te melden bij Hennie Pikaar via sirassimmocsgniginerev.[antispam].@doeshaven.nl, ook als je eventueel verhinderd bent. Graag tot ziens op de vrijwilligersavond!

Namens het bestuur,
Kees Wassenaar
Voorzitter