Opperdoes3.0 24.05 | Korte Winterberging, De Roef en Activiteiten

Geplaatst op 24-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Korte Winterberging, De Roef en Activiteiten

KORTE WINTERBERGING

Er is nog ruimte voor boten voor de zogenaamde “korte winterberging”. Leden, die nog werkzaamheden aan hun boot willen verrichten, en daarvoor op de kant moeten, kunnen gebruik maken van de korte winterberging. Tot op heden is er weinig animo.

De kosten zijn € 25 per strekkende meter. Dit is inclusief de kosten voor de kraan en het afspuiten van de boot. Al naar gelang de hoeveelheid boten worden deze op 17 en 19 april 2024 op de kant gezet. De leden kunnen dan ruim drie weken aan hun boot werken want op maandag 13 mei 2024 gaan ze het water weer in.

U kunt zich opgeven voor de korte berging bij de havenmeesters. U krijgt daarna vanzelf bericht wanneer uw boot aan de beurt is.

Namens de winterbergingscommissie
Frans van der Meer
06-52551361


NAUTISCHE MARKT

Op zaterdag 20 april 2024 ( let op, de datum is aangepast ) organiseren we in De Roef een nautische markt. De datum is gewijzigd, omdat er voor de eerder geplande datum ( Koningsdag ) te weinig interesse was.

Tijdens deze markt kunt u uw overtollige boot spullen te koop aanbieden door een tafel te huren voor € 7,50. Dit is inclusief twee consumpties en te reserveren bij Hennie Pikaar. Telefonisch op 0623309384 of via email naar verenigingscommissaris@doeshaven.nl De markt gaat alleen door bij voldoende reserveringen!


DOESHAVENMUNTEN

Tijdens evenementen gaan we over op een ander betaalsysteem. Zoals het zich in de administratie laat aanzien zijn er nog veel munten bij de leden in bezit. Om u de mogelijkheid te bieden om deze ( oude ) munten alsnog te gebruiken, wordt er in april, mei en juni 2024 steeds 1 dag bepaald waarop met munten kan worden betaald. Uw munt is dan €2,50 waard voor de aanschaf van dranken. Er kunnen geen etenswaren mee betaald worden en de munten zijn ook niet inwisselbaar voor geld. Na 29 juni 2024 kunt u uw munten niet meer gebruiken.


ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN

We zijn op zoek naar leden die op projectbasis iets willen organiseren of helpen met organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opening vaarseizoen, een boot-puzzeltocht, een Shanty koren festival, een bingo of gewoon een ander soort gezellige dag.

Bij interesse neem contact op met Hennie Pikaar op 0623309384 of via email naar verenigingscommissaris@doeshaven.nl


OPENING DE ROEF

De voorlopige openingstijden van de Roef in April zijn;


U kunt er terecht voor koffie, soep, broodjes en snacks.


ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op maandag 15 april 2024 bent u welkom op de Algemene Ledenvergadering die zal worden gehouden in het havengebouw ‘De Roef’ van Watersportvereniging Doeshaven, Boomgaardlaan 16, 2351CR Leiderdorp. De aanvang is om 20.00 uur.

De definitieve oproep met agenda, toelichting en bijzonderheden volgt.