Opperdoes3.0 24.04 | Verenigingszaken

Geplaatst op 01-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Activiteiten en verenigingszaken

VRIJDAGMIDDAGBORREL

Tot en met eind maart is de roef op vrijdagmiddag geopend voor een hapje en een drankje van 16.00 uur tot 20.00 uur met uitzondering van 8 en 15 maart!


NAUTISCHE MARKT

Op zaterdag 27 april 2024 (Koningsdag) organiseren we in De Roef een nautische markt. Tijdens deze markt kunt u uw overtollige boot spullen te koop aanbieden door een tafel (en een stukje vloeroppervlak) te huren voor slechts € 7,50. Daar krijgt u ook twee consumpties bij.

U kunt een tafel telefonisch reserveren bij Hennie Pikaar op 06 23309384 of via email naar verenigingscommissaris@doeshaven.nl

Een voorwaarde is dat u zelf de tafel afdekt tegen beschadigingen. De markt begint om 10.00 uur en stopt om 16.00 uur. De gehele dag is de bar en keuken open. De markt gaat alleen door bij voldoende reserveringen!


DE ROEF

Herhaalde oproep
Vanuit de leden is er vraag de Roef veel vaker te openen gedurende het hele seizoen. Wij willen hier heel graag aan mee werken. Tijdens de tewaterlating van de boten in april is de roef geopend. Dus als u even moet wachten totdat uw boot weer drijft of als u aan het werk bent, bezoek dan gerust de bar en/of keuken. Momenteel wordt de Roef gerund door vrijwilligers.

Om de Roef ook tijdens een groot gedeelte van het seizoen open te kunnen houden zijn we nog op zoek naar leden die als vrijwilliger achter de bar of in de keuken willen werken. Een echtpaar, of nog mooier een paar echtparen, die het werk in de Roef leuk vinden, samen met anderen. Dus mocht u toch niet alle weekenden varen en wilt u de vrije tijd nuttig besteden met andere vrijwilligers, dan bent u zeer welkom.

Gaat u eens het gesprek aan met Hennie Pikaar (06 23309384) om te bezien waar de mogelijkheden liggen.


DOESHAVENCONCERT

Noteert u alvast in uw agenda …… vrijdag 5 juli 2024 …… het Doeshavenconcert! Er zullen ten opzichte van vorig jaar wat verbeteringen worden doorgevoerd. Zo zal de ruimte tussen het podium en het publiek op de kant worden verkleind, zodat er een compactere sfeer ontstaat.

Ook keren de geluidsboxen op de kade terug voor een beter geluid en zal er extra aandacht besteed worden aan de optredens.

Namens het bestuur,
Hennie Pikaar
Aspirant verenigingscommissaris