Opperdoes3.0 24.01 | Gelukkig nieuwjaar

Geplaatst op 09-01-2024  -  Categorie: Algemeen

Gelukkig nieuwjaar!

NIEUWJAARSRECEPTIE

Graag zien we u aanstaande zondag 14 januari vanaf 15.00 uur in De Roef om u de hand te schudden, goede wensen uit te wisselen en om met elkaar het glas te heffen. Lukt dat niet dan wensen wij jullie allen vanaf hier alvast het allerbeste voor 2024.

Namens het bestuur,
Kees Wassenaar
Voorzitter


KAARTCOMPETITIE

Op zondag 28 januari start de kaartcompetitie weer. Voor het klaverjassen en jokeren zijn 13 tafels beschikbaar. Inschrijven kan op de eerste kaartmiddag. U moet wel lid van de vereniging zijn en het goede nieuws is dat er nog een paar plekjes over zijn. Het inschrijfgeld is €15,00. Er is ook een loterij met mooie prijzen. Mocht je één keert niet kunnen, dan is dit geen probleem. Laat dit u niet weerhouden om gezellig mee te doen.


Natuurlijk zijn leden die niet kaarten ook welkom. We hebben een gezellige bar met leuke bediening!

Hopelijk tot ziens in “De Roef!”
Ans en Lia


BOOT HOLLAND ZATERDAG 9 MAART

Programma


Bij aankomst in De Roef is er voor wie dat wil, mogelijkheid om te dineren tegen speciaal tarief. Diner bestaat uit 3 gangen met vooraf uiensoep met stokbrood en kruidenboter, spareribs met friet en een ijsje. De prijs voor boot Holland bedraagt 46,00 euro p.p. Het diner kost 21,50 p.p. Voor boot Holland moeten er minimaal 45 personen deelnemen en voor het diner 25 personen. Schrijf u snel en BINNEN 14 DAGEN NA ONTVANGST VAN DEZE NIEUWSBRIEF in!!, vol is vol!

Door overmaking voor uw deelname kunnen wij aan het bedrag zien voor hoeveel personen u inschrijft en of u deelneemt aan het diner. Dit kunt u doen naar rekening nr. NL34 INGB 0003509935 met vermelding boot Holland wsv doeshaven. Bij te weinig deelnemers storten wij uw betaling terug.

Het zou leuk zijn als 1 van de deelnemers een quiz of iets dergelijks organiseert in de bus. Wij zorgen voor wat prijsjes. Geef dit a.u.b. even door aan Hennie Pikaar (06 23309384).


DE ROEF

Er is gebleken dat er onder de leden behoefte is om, De Roef te kunnen gebruiken. Hieraan geven wij gevolg door vanaf vrijdag 2 februari de Roef te openen vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur en vervolgens iedere vrijdag. Na twee maanden wordt er gekeken of wij hiermee doorgaan.

Tijdens de opening van de bar zal ook de keuken open zijn. De opening is alleen toegankelijk voor leden.

OPROEP; Momenteel kijken wij wanneer De Roef gedurende het jaar vaker open kan zijn, bv. tijdens het te water laten van de boten voor een kopje soep, koffie, drankje of een broodje kroket enz. Ook gedurende het hele jaar zien wij graag dat de Roef voor de leden en passanten vaker open kan. Hiervoor zoeken wij uitbreiding voor onze zeer enthousiaste bar-/keuken-vrijwilligersgroep. Heeft u hier zin in of heeft u kinderen/kleinkinderen, vrienden familie etc. neem dan contact op met Hennie Pikaar (06 23309384).

Samen kunnen we het gezellig maken in De Roef. Hoe prettig kan het zijn als je na een dag/weekend varen terecht kan voor een hapje en een drankje. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig!

Namens het bestuur,
Hennie Pikaar
aspirant verenigingscommissaris