Opperdoes3.0 23.14 | Kerstborrel en verenigingscommissaris

Geplaatst op 20-11-2023  -  Categorie: Algemeen

Kerstborrel

Op 15 december staat onze volgende grote avondactiviteit op het programma. Die avond bent u vanaf 19.00 u welkom in de Roef. Bij aankomst krijgt u, namens het bestuur, een bij de avond passend, glaasje glühwein aangeboden.

Na dit warme ontvangst zullen we getrakteerd worden op een optreden van ons Doeshavenkoor. Het is goed om zo vlak voor de feestdagen een woord van onze voorzitter te horen. Daarbij zal de bijdrage van de vrijwilligers zeker niet onbelicht blijven.

Kortom een mooi begin van de feestdagen waarbij de vrijwilligers bij hun vertrek een kerstpakket meekrijgen.


OP ZOEK NAAR EEN VERENIGINGSCOMMISSARIS

Toen ik in de zomer van 2022 na lang nadenken besloot om me beschikbaar te stellen als verenigingscommissaris van de Doeshaven ben ik warm ontvangen door de oude (en huidige) bestuursleden.

Na de officiële benoeming op de ALV heb ik ervaren hoeveel enthousiaste mensen er, in heel veel sectoren van onze vereniging, bezig zijn. Met veel plezier heb ik geprobeerd zoveel mogelijk voor de vereniging te realiseren.

Het voelt niet fijn om te beseffen dat dit waarschijnlijk de laatste keer is dat ik ONZE vereniging schrijf. Mijn gezondheid zit een beetje meer tegen dan gehoopt waardoor ik in watersporttermen: de koers ga verleggen en een andere horizon ga zoeken.

Onze boot gaat in de verkoop om ruimte te maken voor een camper zodat we de, voor mijn lichaam zo noodzakelijke, warmte tegemoet kunnen rijden.

Er zal spoedig een officiële functieomschrijving op de website volgen. Het zou fijn zijn als er veel aanmeldingen komen zodat ONZE vereniging krijgt wat ze verdient.

Namens het bestuur,
Gerard Gerritsen
verenigingscommissaris