Opperdoes3.0 22.21 | Winterberging en kaartavond

Geplaatst op 22-09-2022  -  Categorie: Algemeen

Winterberging

PARKEERTERREIN

Het parkeerterrein wordt met ingang van 14 oktober 2022 afgesloten. Dan beginnen de voorbereidende werkzaamheden voor de winterberging. Wilt u er voor zorgen dat uw auto voor die tijd is weggehaald?


WINTERBERGING

Alle leden, die zich dit jaar hebben ingeschreven voor de winterberging op de wal en/of voor werkzaamheden in de loods, zijn ingepland. In de periode van 17 oktober tot en met 9 november worden 151 boten uit het water gehaald, afgespoten en op de kant gezet. Per dag zullen er niet meer dan 12 motorboten of 20 sloepen in behandeling genomen kunnen worden. Gelukkig konden alle aanvragen gehonoreerd worden.

Noteer in uw agenda op welke dag u bent ingepland en zorg ervoor dat u uw schip op die dag aanbiedt om op de wal gezet te worden. Indien u er onverhoopt zelf niet bij kunt zijn, dan kunt u uw schip de dag ervoor vanaf 16.00 uur afmeren nabij de kraan. Zorg ervoor dat er voldoende lange lijnen aanwezig zijn om uw schip te verplaatsen en denkt u ook nog even aan de foto waarop de singels op uw boot duidelijk zichtbaar zijn.

Voor de eigenaren van sloepen met een eigen verrijdbare bok: Vergeet de uitneembare steunen niet mee te nemen naar de haven. Indien uw boot is voorzien van een zogenaamde natte uitlaat: Wilt u, net als vorig jaar, gebruik maken van milieuvriendelijke antivries? De planningslijsten worden niet alleen gepubliceerd op de website van onze haven, maar ook wordt er een kopie opgehangen in de hal van het verenigingsgebouw.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze planning, dan hoor ik dat graag van u. U kunt mij bellen op 06-52551361.

Frans van der Meer
Voorzitter winterbergingscommisie


KAARTMIDDAGEN

Eindelijk is het dan zo ver ….. we gaan weer kaarten! De Roef is op een aantal zondagmiddagen weer open, de cadeautjes voor de loterij worden geregeld, we zetten de tafels klaar, zorgen voor de kaarten, enz. Het enige wat we van jullie vragen is om te komen, lootjes kopen en heel veel gezelligheid mee te brengen. En dat moet lukken toch? De data zijn niet precies om de week, dit omdat er al vakanties vast staan van de organisatoren. Die hebben dat natuurlijk hard nodig voor ze aan de slag gaan. De mensen die al betaald hebben toen we ineens moesten stoppen, hoeven niet opnieuw te betalen. We beginnen gewoon opnieuw met 5 zondagen. De uitslagen van voor de corona tellen dus niet mee. We hopen jullie allemaal op de volgende dagen te ontmoeten:


Met vriendelijke groet,
Lia en Ans


VNM NIEUWSBRIEF

Tijdens de laatste ALV is besloten dat onze vereniging participant zal worden van het Verbond Nederlandse Motorbootsport, kortweg VNM.

Het VNM geeft priodiek een zeer lezenswaardige nieuwsbrief uit die wij graag met u delen. Dat kan door het aanklikken van de volgende link