Opperdoes3.0 22.20 | Kennismakingsborrel nieuwe leden

Geplaatst op 09-09-2022  -  Categorie: Algemeen

Kennismakingsborrel voor nieuwe leden

Bijeenkomst Nieuwe Leden U bent in de afgelopen periode (2019-2022) lid geworden van watersportvereniging Doeshaven. Met uw lidmaatschap heeft u zich gevoegd bij de grote schare enthousiaste Doeshaven-liefhebbers.

Het is gebruikelijk dat wij nieuwe leden met partner uit nodigen voor een informele kennismakingsborrel. Tijdens de inschrijving voor het lidmaatschap is de beschikbare tijd vaak beperkt. Deze bijeenkomst gebruiken wij daarom graag om het bestuur en de vereniging wat uitgebreider aan u voor te stellen.

Door alle Corona maatregelen kon de kennismakingsborrel van 2020 en 2021 helaas geen doorgang vinden. Het aantal genodigden is daarom groter dan gebruikelijk, gezellig druk dus.


Kennismakingsborrel Zaterdag 24 september 2022

De kennismakingsborrel wordt gehouden in het havenrestaurant van ons verenigingsgebouw op zaterdag 24 september 2022. Wij verwachten u tussen 15.00 en 15.15 uur te mogen verwelkomen. De bijeenkomst zal tot circa 17:00 uur duren.

Wij zullen u allereerst nader informeren over het reilen en zeilen op- en rond onze jachthaven. U kunt daarna, onder het genot van een drankje, op ongedwongen wijze nader kennis maken met elkaar, met het bestuur en met onze prachtige jachthaven en vereniging. Ook de havenmeester en enkele vrijwilligers van de verschillende commissies zullen die middag aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden of gewoon voor een gezellig gesprek.

Wij hopen u op zaterdag 24 september a.s. te mogen begroeten.

Namens het bestuur van WSV Doeshaven,
Richard Pracht
Verenigingscommissaris A.I.