Opperdoes3.0 22.19 | Winterberging 2022-2023

Geplaatst op 01-08-2022  -  Categorie: Algemeen

Inschrijven voor de winterberging

WINTERBERGING 2022-2023

Op 15 oktober start de hijsploeg met de winterberging op de wal 2022 – 2023. Het inschrijfformulier vindt u op de landingspagina van de website, maar u kunt ook hier klikken om deze te downloaden.
Als u in aanmerking wilt komen voor een plek op de winterberging dient u dit formulier vóór 6 september - volledig ingevuld en met een geldig kopie van het polis blad van de verzekering - te deponeren in de rode brievenbus in de hal van het havengebouw, af te geven in het havenkantoor, of per post te sturen naar de administratie, Boomgaardlaan 16, 2351 CR Leiderdorp. Mailen naar administratie@doeshaven.nl is natuurlijk ook een mogelijkheid.
Na 15 september kunt u op onze website (doeshaven.nl) een document vinden waarin de inschrijvingen worden bijgehouden, op volgorde van binnenkomst. Het kiezen van een voorkeursdatum is niet mogelijk.
Boten welke tijdens de winterbergingsperiode een loods reservering hebben, worden in principe als laatste op de wal gezet.

Let op!

• Sloepen en rondspantboten kunnen alleen op de wal gezet worden met een passende (eigen) verrijdbare kar of bok
• Zeilboten kunnen alleen op de wal gezet worden met gestreken mast en een passende (eigen) verrijdbare kar of bok
• De naam van de boot moet duidelijk zichtbaar zijn voor de medewerkers van de hijsploeg
• Door ondertekening van het inschrijfformulier voor de winterberging 2022-2023 verplicht u zich de bergingskosten binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te voldoen
• Bij niet verschijnen worden € 50,00 annuleringskosten in rekening gebracht Uw aanmelding dient vóór 6 september 2022 in ons bezit te zijn

Namens de hijsploeg,
Frans van der Meer
Voorzitter Bergingscommissie