Opperdoes3.0 22.04 | Vacature Havenmeester

Geplaatst op 07-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Een baan met een prachtig uitzicht

Beste leden,

In de nieuwsbrief van vorige week heeft u kunnen lezen dat er een vacature is ontstaan voor havenmeester in onze haven. Het bestuur heeft de intentie deze vacature zo snel mogelijk in te vullen.

In eerste instantie willen wij deze vacature binnen de vereniging aan onze leden voorleggen. Pas nadat onverhoopt gebleken is dat er onvoldoende belangstelling bestaat zullen wij ermee naar “buiten” gaan.

Wellicht heeft u of heeft iemand in uw kennissenkring belangstelling voor deze mooie functie. U weet als geen ander wat we van een havenmeester mogen verwachten. Maar het is misschien goed dit toch nog even op een rijtje te zetten.

Taken

“De havenmeester heeft veel taken. Tijdens het vaarseizoen heeft hij/zij geen 9 tot 5 mentaliteit. De havenmeester kan goed met mensen omgaan, maar heeft ook overwicht. Hij/zij is technisch en sportief en heeft inzicht in organisatorische zaken. Hij/zij is niet alleen vriendelijk maar ook dienstbaar en servicegericht ingesteld. De vereniging vindt het prettig als de havenmeester het de leden naar hun zin kan maken. Natuurlijk maakt het niet uit of de nieuwe havenmeester een man of een vrouw is, zolang hij/zij het maar prima vindt om in de nieuwe dienstwoning op het haventerrein te wonen.” Wellicht ten overvloede is bij deze nieuwsbrief ook nog enige andere informatie over de functie van havenmeester gevoegd. Bekijk en download hier de pdf.

Interesse?

Heeft u interesse of heeft u nog vragen dan kunt u met mij contact opnemen op 06 52 55 13 61. U kunt uw sollicitatiebrief met cv opsturen naar Rien Slingerland op het adres Watersportvereniging Doeshaven, Boomgaardlaan 16, 2351CR Leiderdorp. Opsturen via de email naar eitartsinimda.[antispam].@doeshaven.nl kan natuurlijk ook.

Wij zien uw sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Namens het bestuur,
Frans van der Meer,
Vicevoorzitter