Opperdoes3.0 22.02 | De mini-mini-cursus Klein Vaarbewijs

Geplaatst op 31-01-2022  -  Categorie: Algemeen

Eindelijk groen licht

Beste leden van watersportvereniging Doeshaven,

U kunt zich eindelijk inschrijven voor de mini-mini-cursus Klein Vaarbewijs. De cursus wordt gegeven in De Roef en is interessant voor iedereen die zijn kennis – van de regels die op het water gelden – weer eens lekker wil opfrissen. We organiseren – om zoveel mogelijk leden de kans te geven – 3 mini-mini-cursussen van 3 uur.

 

Voor het geld hoeft u het niet te laten. Per persoon betaalt u slechts € 7,50. En dat is inclusief koffie of thee. U betaald bij inschrijving. U bent van harte welkom op zaterdagmorgen 19 februari van 9.00 uur tot 12.00 uur of op zaterdagmiddag 19 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur. Voor mensen die liever 's avonds van de gelegenheid gebruik maken, is er op donderdagavond 24 februari nog een extra mini-mini-cursus van 19.00 uur tot 22.00 uur.

 

Schrijf u snel in. Maak € 7,50 over op bankrekening NL34INGB0003509935 van de Doeshaven en vergeet niet te vermelden of u zaterdagochtend, zaterdagmiddagof donderdagavond van de partij bent. Uiteraard houden wij ons aan de op dat moment geldende coronaregels.

't Wordt een leerzame, maar vooral ook leuke mini-mini-cursus voor zowel de ervaren als de minder ervaren watersporter.

Wilt u dat Hans Zijl een specifiek onderwerp behandeld? Mail hem dan met uw verzoek op ofni.[antispam].@hazetvaaropleidingen.nl.

Namens Hans Zijl – uw instructeur – heten wij u alvast van harte welkom.
De evenementencommissie


De mini-mini-cursus Klein Vaarbewijs in De Roef.


€ 7,50 per inschrijving overmaken op bankrekening NL34INGB0003509935 ten name van Watersportvereniging Doeshaven met vermelding van uw naam/namen, ochtend/middag/avond-mini-mini-cursus


p.s.
bij gebrek aan voldoende belangstelling is het mogelijk dat één van de drie cursusmomenten komt te vervallen
uiteraard stellen we u daarvan tijdig op de hoogte.