Opperdoes3.0 21.17 | Nieuwe Coronamaatregelen

Geplaatst op 22-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Het land zit op slot

NIEUWE CORONAMAATREGELEN

Zoals bekend heeft de regering vergaande maatregelen getroffen ter bestrijding van het Coronavirus. Ons land zit sinds afgelopen 18 december in een Lock Down tot tenminste 14 januari 2022.

Dit houdt in dat bijeenkomsten en festiviteiten in die periode verboden zijn. Daarop heeft het bestuur besloten dat de geplande activiteiten van onze vereniging in die periode, zoals de nieuwjaarbijeenkomst en de cursus voor het vaarbewijs, worden afgelast. Ook wat er na deze periode gebeurt is nog onzeker.

Het bestuur betreurt dit omdat zij veel waarde hecht aan, met name, de nieuwjaarsreceptie omdat dat nu juist een bijeenkomst is waar de leden onderling op een gezellige wijze kunnen napraten. Dat dit soort bijeenkomsten moesten helaas de laatste tijd al vaker worden afgelast. Dat is niet anders, maar het is wel jammer.

Derhalve heeft het bestuur de intentie uitgesproken om in het nieuwe jaar, zodra het veilig kan en de tijd er rijp voor is, direct een Nieuwjaarsbijeenkomst voor u te organiseren. Dat kan bij wijze van spreken in mei zijn. Berg uw kerstmuts dus nog niet op. Later dit jaar heeft u hem nog nodig!

Wanneer dat gaat plaatsvinden kunnen we nu helaas nog niet zeggen. Maar zodra er een datum bekend is wordt u daarvan op de hoogte gesteld en van harte uitgenodigd dit gezellige samenzijn bij te wonen.

Tot slot wenst het bestuur u en uw naasten fijne feestdagen en een goed, gezellig maar vooral gezond 2022 toe.

Namens het bestuur,

Frans van der Meer
Vice voorzitter