Opperdoes3.0 21.14 | Havenrestaurant voorlopig gesloten

Geplaatst op 26-10-2021  -  Categorie: Algemeen

Havenrestaurant voorlopig gesloten

DE ROEF BLIJFT OPEN VOOR ACTIVITEITENBeste leden,

Het bestuur heeft in goed overleg met onze horecamanager Bert de Kroon besloten om De Roef als restaurant voorlopig te sluiten.

In de nieuwste Opperdoes leest u straks nog onze oproep om een bezoek te brengen aan De Roef, maar op dit moment blijkt het eenvoudigweg niet mogelijk om De Roef minimaal kostendekkend te krijgen. Bovendien is het momenteel, als gevolg van alle coronaperikelen, heel moeilijk om personeel te krijgen.

De Roef is en blijft een prachtige ruimte op een top locatie en een aanwinst voor onze vereniging. We zullen De Roef dan ook zeker blijven gebruiken voor alles wat het verenigingsleven zo leuk maakt; een bingo, een muziekavond, een leuk feestje, een vaarcursus, …ideeën zijn er in overvloed. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw agenda op 9 januari alvast de nieuwjaarsborrel noteren.

Wij hadden Bert graag in ons midden gehouden maar Bert heeft besloten per 1 januari afscheid van ons te nemen. We gaan de komende tijd gebruiken om eens goed na te denken over hoe nu verder met ons havenrestaurant.

Mocht u nu denken ‘die rol van Bert staat mij ook heel goed en ik zou best de horecamanager in De Roef willen worden’, dan staat uw bestuur altijd open voor een gesprek.

Bibi van der Kraan
Verenigingscommissaris


HOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.