Opperdoes3.0 21.13 | Coronatoegangsbewijs ALV en planning winterberging

Geplaatst op 22-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Coronatoegangsbewijs ALV en planning winterberging

CORONATOEGANGSBEWIJS ALV

Op zaterdag 25 september, de dag waarop wij de Algemene Ledenvergadering houden, zijn vanaf 00.00 uur de door de regering aangekondigde nieuwe coronamaatregelen van kracht.

Dat betekent dat wij verplicht zijn om bij de entree uw coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app of papieren coronabewijs) te controleren. Wanneer u daar niet over beschikt zullen wij u vragen enig ander bewijs waaruit blijkt dat u volledig gevaccineerd bent, een negatieve recente testuitslag (maximaal 24 uur oud) of een herstelbewijs te overleggen.

Leden die niet kunnen bewijzen dat zij volledig gevaccineerd of hersteld zijn en ook niet over een testbewijs beschikken, mogen wij helaas niet binnenlaten.

Wij rekenen op uw medewerking en hopen u zaterdag in Sport- en Recreatiecentrum ‘De Does’ te kunnen begroeten.

Alleen samen krijgen wij corona er onder.

Peter van Arkel
Voorzitter


PLANNING WINTERBERGING

Alle leden die zich dit jaar ingeschreven hebben voor de winterberging op de wal zijn ingepland. Het planningsschema is te vinden op onze website. Om de planning in te zien klikt u hier of gaat u naar www.doeshaven.nl. In het menu klikt u op ‘Leden’ en vervolgens kiest u voor de rubriek ‘Documenten’. Onder het kopje 'Actuele lijsten' klikt u op 'Winterberging  planningsschema 2021 - 2022'.


Noteer in uw agenda op welke dag u ingepland bent en zorg ervoor dat u uw schip op die dag aanbiedt om op de wal gezet te worden. Ook kunt u uw schip de dag ervoor vanaf 16.00 uur afmeren nabij de kraan in het geval u er onverhoopt niet bij kunt zijn.

Denkt u er nog even aan om een foto van uw boot in de singels zichtbaar voor het raam te hangen? Voor sloepeigenaren: vergeet op de dag dat uw sloep het water uitgaat, niet de uitneembare steunen van uw verrijdbare bok naar de haven mee te nemen.

Leonie Treffers
Havenmeester


HOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.