Opperdoes3.0 21.10 | Annulering feestavond

Geplaatst op 21-07-2021  -  Categorie: Algemeen

Gratis drankje of Raketje

Beste leden van de Doeshaven,

Anderhalf jaar na de corona-lockdown dachten we nog zo’n mooie, vrije zomer tegemoet te gaan en een feestje te vieren. Helaas, het is ons nog niet gegund. De wereld kleurt weer oranje en rood en dat geeft op verschillende vlakken onzekerheid.

Om die reden heeft het bestuur – met pijn in het hart – moeten besluiten het grote feest op 25 september a.s. niet door te laten gaan. We gaan ons opnieuw aanpassen en het feest verschuiven naar volgend jaar.
Want zeg eens eerlijk: wat is nou een feest met alles erop en eraan, een muziekband en leden die op 1,5 meter van elkaar aan het dansen zijn of verplicht op een stoel moeten zitten? Er zijn te veel onzekerheden om de voorbereidingen in volle gang door te zetten.

Om deze domper een kleine positieve draai te geven, heeft het bestuur besloten om elk lid met partner op vertoon van deze mail een gratis drankje aan te bieden in De Roef. Voor uw kinderen ligt er een lekker Raketje klaar.
Let op: deze actie loopt tot 1 oktober a.s. tijdens de openingsuren van De Roef.

Wij hopen dat u ondanks alles toch zult genieten van een mooie zomer vol vaarplezier en zien u graag alsnog tijdens de algemene ledenvergadering op 25 september. Afhankelijk van de verdere ontwikkelingen zal die in De Roef of in sportcentrum De Does plaats vinden.

Namens het bestuur en de activiteitencommissie,

Peter van Arkel
Voorzitter


HOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.