Opperdoes3.0 21.07 | De Roef, feest en meer!

Geplaatst op 24-06-2021  -  Categorie: Algemeen

De Roef, feest en meer!

DE ROEF

Door de verdere versoepeling van de maatregelen door de overheid, gaat vanaf aanstaande zaterdag 26 juni stap 4 in werking. Hierdoor vervallen er een aantal maatregelen.

Wel zijn er nog enkele spelregels van toepassing:
• Vaste zitplaats verplicht
• Geen zelfbediening
• Registratie voor GGD bron- en contactonderzoek verplicht
• 1,5 meter afstand verplicht

Reserveren is niet meer verplicht, maar wel wenselijk als u zeker wilt zijn van een tafeltje, Dat kan op 071 542 54 85 of in De Roef.

De openingstijden gaan ook vanaf aanstaande zaterdag 26 juni wijzigen:
• op vrijdag (voor het eerst op aanstaande 2 juli) geopend van 16.00 uur tot 20.30 uur, de keuken sluit om 20.00 uur
• op zaterdag en zondag geopend van 15.00 uur tot 20.30 uur, de keuken sluit om 20.00 uur.

Reserveren voor een feestje?
Vanaf heden is het weer mogelijk om De Roef te boeken voor een verjaardag, babyshower, huwelijksfeest, jubileum, lunch of diner voor groepen. Meer informatie verkrijgbaar via feored.[antispam].@doeshaven.nl of 06 10 96 56 33.

FEEST

In de Opperdoes werd het door voorzitter Peter van Arkel al aangekondigd: zodra het mogelijk is gaan we een mooi feest neerzetten. De ‘hernieuwde’ activiteitencommissie is al gestart met de voorbereidingen en de datum is al geprikt.
Het feest gaat plaats vinden op aanstaande zaterdag 25 september. Dus ‘s-middags naar de ALV, daarna naar het feest. Hou de nieuwsbrieven goed in de gaten voor de eerste update.

MEDEWERKERS GEZOCHT

Voor De Roef zijn we nog op zoek naar nieuwe krachten. Heb je iemand binnen het gezin of familie, een buurjongen of -meisje vanaf 15 jaar die in het weekend en vakantie wat wil bijverdienen als medewerker spoelkeuken, hulp in de keuken of in de bediening?

Laat hem of haar dan snel contact met mij opnemen op 06 10 96 56 33. Ik kan dan meer vertellen over de roostertijden en vergoeding.

Hopelijk weer tot snel in De Roef!

Bert de Kroon
Horecamanager


JOLLENSTEIGERS

Een dringend verzoek aan alle gebruikers van de jollensteigers.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om er voor te zorgen dat uw boot na gebruik in zijn geheel op de jollensteiger ligt? Dus zodanig dat een eventuele buitenboordmotor en/of andere onderdelen niet over het water uitsteken.
Dit kan namelijk schade veroorzaken bij die boten die de eerste box in willen varen. Dat geldt uiteraard ook voor úw eigendommen.

Namens het bestuur alvast bedankt voor uw medewerking!

John Verhoogt
Havencommissaris


HOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.