Opperdoes3.0 20.13 | Gezond 2021

Geplaatst op 29-12-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Watersportvereniging Doeshaven

Lieve mensen

Persoonlijk vind ik zelf niets leuker dan plannen maken. Ik geniet ontzettend van de voorpret die dat oplevert. Ik hoef u dan dus niet te vertellen dat dit ook voor ons geen leuke tijd is. 
Normaal gesproken zitten we in deze periode van het jaar alweer volop in de voorbereidingen. Nu denken we vooral na over de dingen die niet door kunnen gaan en hoe we daar dan, in een later stadium nog iets mee kunnen. Eén van die dingen is de nieuwjaarsbijeenkomst. Dit jaar geen persoonlijke gelukwensen, geen stevige handdruk, geen toost met z’n allen op het komend jaar. We missen u.

Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Dus, zodra het kan - we weten nog niet wanneer - gaan we dit gemis met een groot feest compenseren. Dat beloven wij u.

En zo zijn er nog tal van onderwerpen waar uw bestuur op zit te kauwen. De jaarlijkse ledenvergadering, het lidmaatschap van het Watersportverbond en nog veel meer dingen die we moeten bespreken. Als we daarover iets te melden hebben leest u dat - het kan helaas nog even niet anders - in deze nieuwsbrief.

Wij wensen u een rustige jaarwisseling en een mooi, maar vooral gezond 2021 toe.

Namens het bestuur,

Peter van Arkel
Voorzitter


HOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.