Opperdoes3.0 20.11 | Verenigingscommissaris gezocht!

Geplaatst op 17-11-2020  -  Categorie: Algemeen

VERENIGINGS-COMMISSARIS GEZOCHT

VERENIGINGSCOMMISSARIS GEZOCHT

Richard Pracht heeft te kennen gegeven zijn bestuursfunctie van verenigingscommissaris neer te zullen leggen.

Richard heeft 7 jaar lang een enthousiaste bijdrage geleverd. Zijn termijn loopt in april 2021 ten einde. Het bestuur vindt het jammer dat hij vertrekt, maar respecteert en begrijpt zijn besluit.

Het bestuur komt graag in contact met leden die zich in deze bestuursfunctie voor de vereniging verdienstelijk willen maken. De verenigingscommissaris heeft binnen het bestuur de volgende bijzondere aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden:

• Communicatie met de leden in de vorm van het verenigingsblad, de nieuwsbrief en de website. Hierbij wordt zij/hij ondersteund door de redactiecommissie en een extern bureau.
• De verenigingsactiviteiten waarbij zij/hij de bestuurlijke verantwoordelijkheid draagt voor de activiteiten die door de activiteitencommissie worden ondernomen.
• De horeca waarbij de operationele zaken uitgevoerd worden door de horecamanager.

Kortom; de verenigingscommissaris staat in het hart van de vereniging!

Voor het overige functioneert onze nieuwe collega als algemeen bestuurslid en denkt zij/hij als zodanig mee over het te voeren algemeen beleid. Deze gevarieerde bestuursfunctie neemt ongeveer twee dagdelen per week in beslag.

Geïnteresseerden kunnen terecht bij Richard via drahcir.[antispam].@sotb.nl of bij ondergetekende via lekra.map.[antispam].@outlook.com.

Peter van Arkel
Voorzitter


HOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.