Opperdoes3.0 20.08 | ALV, onze secretaris, De Roef en meer

Geplaatst op 10-08-2020  -  Categorie: Algemeen

ALV, onze secretaris, De Roef en meer

ALV

In verband met de afwijkende datum en locatie bij deze nog een extra vooraankondiging voor de Algemene Leden Vergadering 2020 (ALV), welke zal worden gehouden op zaterdagmiddag 19 september a.s. vanaf 14.00 uur in Sporthal de Does, Amaliaplein 40, 2351 PV Leiderdorp.

Wanneer de agenda bekend is, doch uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de ALV, worden de leden per e-mail uitgenodigd aanwezig te zijn.

Voorstellen van het bestuur (indien van toepassing) zijn uiterlijk één week voor de ALV in te zien op onze website onder ‘Mijn Doeshaven’ of in geprinte vorm verkrijgbaar via Rien Slingerland van onze administratie.


Leo Keijzer

Onze secretaris Leo Keijzer is plotseling ziek geworden en de verwachting is dat het nog wel enige tijd gaat duren voordat hij zijn taken weer uit kan voeren.

In de tussenliggende periode wordt zijn werk tussen de beoogd penningmeester, John Visser, en de voorzitter, Peter van Arkel, verdeeld. Ook Rien Slingerland neemt een aantal zaken op zich.

Voor wie Leo en Petra een hart onder de riem wil steken; u kunt een kaartje sturen naar de Doeshaven. Wij zorgen er dan voor dat deze bij Leo terecht komt.

Wij wensen Leo en Petra veel sterkte.


DE ROEF

Toen het bevrijdende bericht kwam dat de verenigingskantines weer open mochten, hadden we nog ongeveer twee weken de tijd om alles op orde te brengen. Dank aan alle mensen die zich hiervoor hebben ingespannen! Er moest in die weken veel gebeuren, zoals het aannemen van extra personeel, inkoop, communicatie via de nieuwsbrief en het maken van de menukaarten. Maar ook voldoen aan de nieuwe richtlijnen, waarvoor bestickering, een looproute en een nieuwe indeling gewenst waren. Als je erop terugkijkt; heel veel werk, tijd en energie, maar het is (bijna) allemaal op tijd gelukt. De reacties zijn goed, tevreden leden, kritische aandachtspunten. We leren er nog elk weekend van. Uiteraard gaan we door met verbeteren en aanpassingen verrichten; De Roef is weer in bedrijf.

Natuurlijk blijven wij er alles aan doen, om het bezoek voor u zo veilig mogelijk te laten verlopen. Maar als bezoeker heeft u natuurlijk ook een verantwoordelijkheid. Daarom wijzen wij u nog even op de spelregels die u op de posters in en rondom De Roef kunt nalezen.

Na de persconferentie van het kabinet van donderdagavond is daar nog één spelregel bijgekomen; graag noteren wij uw naam en contactgegevens bij binnenkomst aan de desk.

Zien wij u snel weer verschijnen? Reserveren kan op 071 54 254 85 of in het restaurant aan de desk.

Gezellig!!


TERUG VAN VAKANTIE?

Heeft u een ligplaats in de buurt van het havengebouw en komt u terug van uw vaarvakantie? Meld u dat dan alstublieft twee dagen voor terugkomst aan de havenmeester. Zij kan daar dan rekening mee houden bij het toewijzen van een plaats aan het toenemende aantal passanten. Bij voorbaat dank!


HOUD AFSTAND, MIJD DRUKKE LOCATIES EN BLIJF GEZOND.