Opperdoes3.0 20.03 | COVID 19

Geplaatst op 17-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Het coronavirus slaat om zich heen

De regering neemt ongekende maatregelen en iedereen begrijpt dat dit ook gevolgen heeft voor onze vereniging. Het bestuur sluit zich, hoe kan het ook anders, aan bij de adviezen van het RIVM:
nies in uw elleboog;
gebruik papieren zakdoekjes;
geef elkaar geen hand;
vermijd lichamelijk contact; en
houd afstand (ongeveer 1,5 meter).

En wanneer u ziekteverschijnselen vertoont, zoals hoesten, niesen, koorts enz.; blijf thuis!!
In dat geval heeft u helemaal niets op de haven te zoeken. In het algemeen verzoeken wij u zo mogelijk thuis te blijven. Rondhangen op de haven is misschien gezellig, maar onder de huidige omstandigheden niet gepast!
Wat ons personeel betreft: houd afstand. Zij zullen zelf aangeven tot in hoeverre. In geen enkel geval accepteren wij, het bestuur, of zij, de medewerkers, lichamelijk contact.

De Roef blijft minimaal tot 6 april gesloten.

Het Doeshavenkoor zal de komende twee oefenavonden (16 en 30 maart) niet repeteren. De leden zullen tijdig worden geïnformeerd over de hervatting van de repetities.

De laatste twee kaartmiddagen (22 maart en 5 april) komen te vervallen. Een nieuwe kaartcompetitie start in het najaar, op zondag 18 oktober.

Sloepenzaterdag staat gepland op zaterdag 4 april. Aansluitend worden de overige schepen te water gelaten. Eind maart zullen wij de leden die hun boot op de kant hebben staan over eventuele wijzigingen informeren.

Wat betreft de Algemene Ledenvergadering het volgende: het bestuur zal uiteraard de aanbevelingen van het RIVM volgen en zal aan het einde van de maand omtrent de doorgang nadere mededelingen doen.

Wij hopen u hiermee voldoende te informeren.
Als laatste dit: let goed op elkaar en reik de helpende hand.
Op deze manier komen wij met elkaar uit de strijd. Want dat is het!!

Het bestuur