Opperdoes3.0 19.12 | BBQ & Marifooncursus

Geplaatst op 19-07-2019  -  Categorie: Algemeen

Doeshaven BBQ & Marifooncursus

Doeshaven BBQ

Na een geslaagde opening van het vaarseizoen is iedereen weer aan het genieten op en rond het water. Maar de activiteitencommissie zit niet stil en is achter de schermen alweer druk bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten. Zo organiseert de activiteitencommissie voor de leden van wsv Doeshaven op zaterdag 28 september a.s. een lekkere en gezellige barbecue! Komt u ook? Schrijf u snel in!

Wanneer: zaterdag 28 september
Aanvang: 17.00 uur
Waar: in en rond het havengebouw
Kosten: €15,- p.p. inclusief vleespakket, salades, broodjes en dessert (exclusief drankjes)
Inschrijven: vóór 1 september via eissimmocnetietivitca.[antispam].@doeshaven.nl of met het invulstrookje in de hal van het havengebouw
Betalen: vóór 8 september op rekeningnummer: NL34INGB0003509935 ten name van watersportvereniging Doeshaven onder vermelding van uw naam en BBQ 28-09


Wij kijken uit naar uw komst!


Basiscertificaat Marifonie

Zou u een marifooncursus willen volgen? Bij voldoende belangstelling zal de activiteitencommissie een cursus ‘basiscertificaat marifonie’ organiseren.
Geïnteresseerd? Maak uw interesse kenbaar via eissimmocnetietivitca.[antispam].@doeshaven.nl en u hoort snel meer!

De activiteitencommissie


Veilig van wal!

We kunnen nu al verklappen dat de najaarseditie van de Opperdoes grotendeels in het teken zal staan van veiligheid op en rond het water. Een belangrijk onderwerp dat nooit teveel aandacht kan krijgen. Kijk daarom nu al eens goed rond op de website van Varen Doe Je Samen:

https://www.varendoejesamen.nl/kenniscentrum/artikel/veilig-varen-begint-bij-een-goede-reisvoorbereiding

Zorg dat ook u goed voorbereid van wal steekt!