Opperdoes3.0 19.11 | Tijdelijk een andere Roef

Geplaatst op 06-06-2019  -  Categorie: Algemeen

Tijdelijk een andere Roef

Kantine, clubhuis, cafetaria of havenrestaurant? Noem het zoals je wilt. Inmiddels zijn we er aan gewend dat De Roef open is op vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen. Koffie met appeltaart, een bord patat, een schotel met saté of spareribs. Tijdens het verblijf in de haven perfect om van een lekker drankje te genieten, een praatje te maken of na een dag varen even een hapje te eten.

Het lijkt vrij simpel, maar alles bij elkaar is het een behoorlijke opgave om dit “bedrijf” draaiende te houden. Voorraadbeheer, personeelsplanning, coördineren van werkzaamheden, motiveren van personeel, voorbereiden van producten, hygiëne en schoonmaak, financieel beleid, geldstromen en ga zo maar door.
Feit is dat het steeds meer moeite kost om De Roef en/of de keuken open te houden. Ook bij ons is gebrek aan personeel de oorzaak.

Om een einde te maken aan alle onzekerheid (is De Roef vandaag nu wel of niet open, kan er wel of niet gegeten worden?) hebben we besloten om met ingang van 1 juni jl. De Roef wél open te houden, maar het assortiment te beperken tot een drankje en een bitterbal.

De aankomende periode wordt gebruikt om een degelijk bedrijfsplan op te zetten en extra personeel te werven om zo snel mogelijk weer met een voltallige bezetting voor u klaar te staan. Ook gaan we vervanging zoeken voor Elly die aangegeven heeft om per 1 september te gaan stoppen.

De komende maanden bent u van harte welkom op vrijdag, zaterdag en zondag van 15:00 tot 21:00 uur. De keuken is dus tot nader order gesloten.

Graag tot ziens in De Roef!

Namens het bestuur,
Richard Pracht