Opperdoes3.0 19.04 | Tewaterlating

Geplaatst op 04-03-2019  -  Categorie: Algemeen

Sloepenzaterdag

Zaterdag 6 april a.s. is het weer 'Sloepenzaterdag'. Op die dag worden vanaf 9.00 uur alle sloepen en andere boten op een kar met wielen of op een trailer weer te water gelaten.
Moet u even wachten? Geen probleem: havenrestaurant De Roef is die dag geopend vanaf 9.00 uur voor bijvoorbeeld een verse kop koffie met een punt appelgebak.


Tewaterlating overige boten

In week 15, dus vanaf maandag 8 april zullen de overige boten weer te water gaan. Wilt u alstublieft rekening houden met het volgende:
• het afsluiten/dichtdraaien van de kranen (ook het toilet!) aan boord voor de tewaterlating 
• het dek vrij maken van obstakels 
• de landvasten aan de railing hangen zodat men er makkelijk bij kan 
• aan beide zijden de stootwillen uithangen

Indien het aanbrengen van de antifouling op de plekken waar de bokken hebben gestaan gewenst is, zet dan een restant antifouling met een kwast onder uw boot klaar.

U WORDT TIJDIG GEBELD WANNEER UW BOOT TE WATER GAAT.

 

tijdelijke ligplaats- en Overwinteraars in het water

Leden die gedurende de winterperiode een andere ligplaats ingenomen hebben, of gebruik gemaakt hebben van winterberging in het water dienen deze tijdelijke ligplaats uiterlijk maandag 1 april weer vrijgemaakt te hebben

 

 

Foto van uw boot

Bij de tewaterlating van de overige boten zal een foto worden gemaakt van uw boot in de singels. Dan is het voor de volgende keer bekend waar de singels bij de desbetreffende boot moeten komen. Dit zal bij de volgende winterbergingen en tewaterlatingen veel tijd besparen.