Opperdoes3.0 19.02 | Midwinter-Bingo en de nieuwe activiteitencommissie

Geplaatst op 03-02-2019  -  Categorie: Algemeen

Midwinter-Bingo bij watersportvereniging Doeshaven

In de aanloop naar het voorjaar nodigt de activiteitencommissie u van harte uit voor een gezellige Midwinter-Bingo.

Heeft u zin in een gezellige bingo en wilt u ook leuke en mooie prijzen winnen? Kom dan a.s. zondag 10 februari naar De Roef voor de Midwinter-Bingo.
In 6 spelrondes met vele leuke prijsjes en prijzen, werken we toe naar een leuke hoofdprijs!
De Roef is geopend en de kaartverkoop start vanaf 14.30 uur. De eerste bingo-ronde start om 15.00 uur. Eén set bingo-kaarten voor alle rondes kost slechts 10 euro.

Zet u het alvast in uw agenda?
Graag tot 10 februari!


De activiteitencommissie stelt zich voor!

U leest het goed; de activiteitencommissie van watersportvereniging Doeshaven is nieuw leven ingeblazen. Na diverse oproepen van Richard en Sandra Pracht stellen de volgende leden zich graag kort aan u voor:

Petra Keijzer

Petra komt al haar hele leven op de haven, eerst met haar ouders en zussen, man Leo en de kinderen en nu ook met kleinkind. Hoewel Petra zich sinds kort officieel heeft aangesloten bij de vernieuwde activiteitencommissie, heeft zij al menig activiteit georganiseerd. Zo was ook dit jaar het Sinterklaasfeest een groot succes en ook de bingo’s worden goed bezocht. Petra heeft net als de overige leden veel zin in aankomend jaar.

Egbert Broekhuizen

Egbert is sinds 2016 lid en is woonachtig in Voorschoten. Egbert is 71 jaar en is werkzaam geweest als restaurateur houten voorwerpen bij het legermuseum. Eerst in Leiden, daarna in Delft en tot slot in Soesterberg. Egbert hoopt op een gezellige tijd in de haven en wil daar graag zijn steentje aan bijdragen.

Els Vreeswijk

Els woont met haar man Roy in Koudekerk aan den Rijn en is sinds juni 2018 lid. Samen hebben zij twee zoons die het huis al hebben verlaten en ook twee prachtige kleinkinderen. Voorheen lagen zij met hun bootje in Vlaardingen maar nu dus in de Doeshaven. Omdat Els weet dat er veel komt kijken bij het organiseren van activiteiten, heeft zij zich aangemeld bij de activiteitencommissie.

Hetty van Ruiten

Hetty is getrouwd met Erik, samen hebben zij 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Ze zijn echte vaarders en dat al ruim 30 jaar. Sinds september 2017 hebben zij een fijne plek aan de L-steiger die hen erg goed bevalt. Hetty voelt zich erg thuis in de haven en heeft afgelopen jaar genoten van het Sinterklaasfeest. Toen er een oproep kwam voor de activiteitencommissie heeft zij zich vol vertrouwen aangemeld. Hetty kijkt er naar uit om samen kennis en vaardigheden te delen, gezellig met elkaar te zijn en met de commissie leuke activiteiten te organiseren.

Arthur Sloeserwij en Sharon Bakker

Arthur en Sharon zijn sinds 2014 lid en omdat zij vaak veel plezier beleven aan de activiteiten hebben zij besloten zich aan te melden bij de commissie. Samen hopen zij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de activiteiten, in het bijzonder voor de kinderen en kleinkinderen. In de zomer kun je Arthur en Sharon vrijwel elk weekend op de boot vinden samen met hun dochter Nikki en scheepskat Saar.

Milo Geuzendam

Milo is lang actief geweest als leiding bij de zeeverkenners en wil nu elders zijn steentje bijdragen als vrijwilliger. Met veel plezier komt hij in de haven, voorlopig nog met een boot op de jollensteiger maar met een leeftijd van 25 jaar heeft hij gelukkig nog alle tijd voor een ander exemplaar. Milo kijkt er naar uit om samen met de andere leden van de commissie leuke activiteiten te organiseren om de vereniging levend te houden.

Heeft u zelf nog leuke ideeën waarmee wij als commissie eens mee aan de slag zouden moeten gaan?

Mail dan naar eissimmocnetietivitca.[antispam].@doeshaven.nl