Doeshaven Opperdoes 3.0 januari 2018 (Nieuwsbrief 00.00)

Geplaatst op 01-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Leo Keijzer

Iedereen atijd op de hoogte met de opperdoes-nieuwsbrief

Vanaf januari starten we met het versturen van de Opperdoes-nieuwsbrief. De Opperdoes3.0. Met de Opperdoes3.0 kunnen we ieder lid van onze vereniging persoonlijk op de hoogte houden van al het actuele nieuws en de ontwikkelingen in onze haven. We versturen de Opperdoes3.0 via een e-mail en plaatsen de nieuwsbrief ook op onze website - doeshaven.nl - onder het kopje 'actueel' - 'nieuwsbrief'. Op die manier is ieder lid altijd geïnformeerd en is het nieuws altijd terug te vinden. Het is wel belangrijk dat uw gegevens bij ons bekend zijn.

Controleer daarom uw gegevens

op mijn doeshaven op de website onder het kopje 'leden'. Als uw gegevens juist zijn weet u zeker dat u de Opperdoes3.0 ook werkelijk ontvangt.
De meest recente Opperdoes3.0 hangt ook altijd op het mededelingenbord in de centrale hal van ons havengebouw. Mocht er nog een enkel lid zijn die geen gebruik maakt van internet of geen e-mail adres heeft, dan kan hij of zij aan Rien Slingerland van onze administratie doorgeven de Opperdoes3.0 per post te willen ontvangen.
Bel Rien Slingerland op nummer 071 889 00 67 of stuur hem een briefje. Boomgaardlaan 16, 2351 CR Leiderdorp